Jdi na obsah Jdi na menu
 


10. kolo - Leština - Staré Ransko (A-tým)

13. 10. 2010

10. kolo –Leština - Staré Ransko 1:0 (0:0)

 

 

 

 

Sestava:

 

Josef Žák

 

Jirka Čermák                   Roman Kafka                   Tomáš Málek

 

Michal Janáček

 

Tomáš Dohnal                   Pavel Novosad                  Ondra Mišinger

 

                                                 

 

               Petr Mitáček                 

 

Jirka Janáček                                              Petr Machovec

 

                  (Michal Ročárek)

 

                 (Zdeněk Zvolánek)

 

Branky: x

 

 

                K 9. Kolu jsme zajížděli na soupeřovo hřiště, do Leštiny. Na jeho hřišti se nám už dlouhodobě příliš nedaří a tento zápas to jen potvrdil.   

 

            Přitom jsme nezačali špatně a v úvodu utkání jsme hráli od dobré obrany a aktivně dopředu.  Jako tradičně s tímto soupeřem to byl spíš boj o každý míč a víc než fotbalový um rozhodoval důraz a nasazení v osobních soubojích. Situace se však změnila po vynuceném střídání Jirky Janáčka. Domácí obrana si s osamoceným útočníkem Petrem Machovcem bez problémů poradila a naše aktivita ve hře dopředu se výrazně oslabila. Přesto jsme se několikrát dostali do zakončení. Nejblíže brance měl právě Petr Machovec, ale v těžké pozici, když zakončoval nůžkami přes hlavu, trefil jen břevno domácí branky. Domácí se na druhé straně také prosadily, ale branka, kterou vstřelili, nebyla pro ofsajd správně uznaná. Když pak trestňák domácích zpoza šestnáctky Josef vyrazil a při dalším pokusu domácího útočníka z levé strany zazvonilo břevno i na naší straně, šlo se do kabiny za nerozhodného stavu (0:0).  

 

            V druhém poločase byli domácí aktivnější a postupně nás přehrávali. Svoji převahu korunovali zhruba v 65. minutě, kdy se z naší levé strany dostal míč až na střed hřiště, kde měl domácí útočník dost prostoru na střelu a zakončil přesně do nechráněné části naší branky (1:0). V závěru utkání jsme vysunuli hru a dostávali se častěji před domácí branku, ale mimo pěkné střely Zdenka Zvolánka a prudké hlavičky těsně bráněného Ondry Mišingera v posledních minutách z toho nic nebylo. Nepomohla nám ani série rohových kopů a dlouhých autů v úplném závěru, a tak domácí zvítězili nejtěsnějším možným rozdílem.

 

           

 

 

 

Za kolektiv hráčů Pavel N. 

 

 

 

 

 

 

 

          

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář