Jdi na obsah Jdi na menu
 


11. kolo - Staré Ransko - Světlá B (A-tým)

19. 10. 2010

11. kolo – Staré Ransko – Světlá B 6:2 (2:2)

 

 

 

Sestava:

 

Josef Žák

 

Jirka Čermák                   Roman Kafka                   Tomáš Málek

 

             (Pavel novosad)

 

Michal Janáček

 

Tomáš Dohnal                   Pavel Novosad                  Ondra Mišinger

 

                                          (Michal Ročárek)                                          

 

 Roman Brychnáč                 

                                                   

 

   Jirka Janáček                          Petr Machovec

 

                           (Zdeněk Zvolánek)

 

 

 

 Branky:  2x Petr Machovec; 1x Roman Brychnáč; 1x Jirka Janáček; 1x Zdeněk Zvolánek; 1x Tomáš Málek

 

 

V dalším kole OP jsme přivítali na domácím hřišti mužstvo Světlé B, které se momentálně nachází ve středu tabulky na 8. místě.

 

            V úvodu utkání byla hra vyrovnaná. Spartak byl možná více aktivnější ve hře dopředu, ale velké množství nepřesných přihrávek vracelo míč zpět na kopačky obránců hostů, a tak se hra přelévala mezi šetnáctkami bez nějaké výraznější  šance. S postupem času však šancí na naší straně přibývalo, ale trápila nás koncovka. Po několika neproměněných šancích to byli nakonec hosté, kteří otevřeli skóre zápasu. Světelský útočník po vhazování z levé strany protlačil míč až před branku, kde si nerozuměl náš stopér s Brankařem. Oba si vzájemně překáželi tak, až centrovaný s jejich přispěním nakonec skončil v naší síti (0:1). Smolně inkasovaná branka obraz hry nezměnila a brzy jsme se konečně prosadili i brankově. Michal Janáček poslal od půlící čáry dlouhý pas za obranu hostů, na který si naběhl Petr Machovec a přesnou hlavičkou nasměroval míč do branky (1:1). Brzy na to měl skvělou příleřitost poslat Spartak do vedení Ondra Mišinger, který se po dlouhém autu z levé strany dostal až do zakončení, ale přestože jeho střele nelze nic vytknout, ztroskotal na výtečném zákroku Světelského brankáře. Dočkali jsme se až o pár minut později, když  přidal druhou branku Roman Brychnáč. Ten se individuálně proháčkoval od levé lajny až do šestnáctky a nečekanou střelou místo nahrávky překvapil brankáře hostů (2:1). Oba útočníci měli možnost definitivně získat utkání na naši stranu, ale v prvním poločase se jim střelecky příliš nedařilo. Naopak hostům se na druhé straně podařilo srovnat. Ve středu hřiště se jim otevřel příliš velký prostor a přesnou střelou pod břevno nám dali lekci z jednoduchosti a produktivity. Když jsme se pak brankově neprosadili ani v poslední minutě prvního poločasu, po úniku Petra Machovce, šlo se do kabin za vyrovnaného stavu.

 

            V druhé půli už byli naši útočníci o poznání produktivnější a brzy po přestávce přinesl klid na naše kopačky Jirka Janáček, kterému poslal přesně načasovanou přihrávku za obranu Michal Ročárek. Tentokrát už se Jirka tváří v tvář brankaři nemýlil a strhl skóre utkání opět na naši stranu (3:2). Další branku pro Petra Machovce připravil po individuálním průniku od lajny Tomáš Dohnal (4:2).  V druhé půli už jsme byli lepším mužstvem a hosté už se spíš jen bránili. Další Branku připravil Roman Brychnáč, když jeho střelu stačil brankař hostů jen tečovat a  míč mířící do branky ještě těsně před čárou dorazil aktivně hrající Zdeněk Zvolánek (5:2).  Poslední brankovou tečku na závěr přidal Tomáš Málek. Jeho centr do vápna zapadl nikým netečovaný až do branky a uzavřel účet zápasu na konečných 6:2.

 

            Přesto, že jsme od úvodu utkání opět prohrávali, dokázali jsme otočit utkání a dovést ho k vítěznému konci. Až na pár malých okének v úvodu hrála výborně obrana a přesto, že se nám nedařilo střelecky a kazili jsme dost přihrávek, hráli jsme trpělivě a nakonec zaslouženě zvítězili. Všichni zaslouží pochvalu za zodpovědný pracovitý výkon. V příštím kole nás čeká Lídr soutěže Ledeč n/S B, který už dlouhodobě figuruje na předních pozicích tabulky.

 

 

Za kolektiv hráčů Pavel Novosad

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář