Jdi na obsah Jdi na menu
 


12. kolo - Staré Ransko - Ždírec B (A-tým)

30. 10. 2008

Spartak Staré Ransko : Dekora Ždírec ,,B"   2:0 (2:0)

 


Branky: Janáček Jiří, Dvořák Dušan


Sestava: Žák J, Málek T (Mišinger O), Kafka R, Novosad P, Dohnal T, Mitáček P, Brychnáč R, Ročárek J, Ročárek M (Pátek J), Janáček J (Janáček M), Dvořák D.


   Pro mužstvo Spartaku mělo být utkání s vedoucím celkem OP Dekorou ,,B" nejen prestižní záležitostí, ale i potvrzení dobrého výkonu v předešlém utkání. Respekt ze soupeře určitý byl, a proto cíl byl skromný, neprohrát. Už předchozí utkání s Ledčí ale ukázalo, jaké jsou  možnosti mužstva, když drží na hřišti pohromadě a veme za to. Překvapením pro všechny diváky určitě bylo, že se hosté i s posilami  prakticky po celé utkání nedostali ke své nátlakové hře, a tak se o osudu utkání rozhodlo už v první půli. Pochvalu za odvedený výkon zaslouží celé mužstvo včetně střídajících hráčů, ale přesto na hřišti byli hráči, kteří odvedli mimořádné výkony. Bzchybně chtal Žák, v obraně dominovali Kafka s Novosadem a v záloze Brychnáč s Mitáčekem byli stavebními kameny pro hru technického Jana Ročárka, který zařídil obě branky a hrál s chutí a hlavně kolektivně. Nemohu opomenout také na dobrou hru útočníků Jiřího Janáčka s Dušanem Dvořákem, kteří rozhodli o cenné výhře, zvláště pak Jiří Janáček, který až do svého vystřídání hrál ukázněně a soustředil se pouze na to co umí. Být v pravý čas tam, kde má být a střílet důležité branky. A zkušený Dvořák po utkání jen řekl, tak jsem si ten zápas konečně užil. Také se často nestává, že před začátkem utkání něko z hráčů oznámí narození potomka. Tak Pavle, ještě jednou hodně zdraví celé tvé rodině a ať se ti takhle na hřišti daří dál.

Trenér

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Díky...

Pavel N.,30. 10. 2008 8:46

Díky za přání a díky všem klukům za sobotní výkon. Po té události to pro mě byla taková třešnička na dortu už tak skvělého dne a o to větší důvod slavit. Všem díky.