Jdi na obsah Jdi na menu
 


1. kolo (dohrávka) - Jeřišno - Staré Ransko (A-tým)

29. 10. 2010

1. kolo (dohrávka) – Jeřišno - Staré Ransko 0:4 (0:3)

 

 

 

Sestava:

 

Josef Žák

 

 Tomáš Málek                  Roman Kafka                   Pavel novosad       

 

Michal Janáček

 

Tomáš Dohnal                 Michal Ročárek              Ondra Mišinger

 

                                                                                           (Petr Mitáček)                

 

              Roman Brychnáč                 

 

Jirka Janáček                                              Petr Machovec

 

                (Zdeněk Zvolánek)                                         (Jirka Čermák)

 

 

 

 Branky:  2x Petr Machovec; 2x Jirka Janáček

 

           

Na třetí pokus již bylo počasí konečně příznivé, a tak umožnilo dohrávku prvního podzimního kola na hřišti Jeřišna. Do utkání jsme vstupovali s vědomím, že domácí na svém hřišti potrápili už několik favoritů a naše poslední konfrontace skončila výhrou domácích 4:2.

 

            Tentokrát však utkání vypadalo úplně jinak. Od úvodu utkání jsme byli důraznější v osobních soubojích, získávali jsme víc míčů a z toho plynula i naše převaha. V 15. minutě využil chybu domácích zadáků Petr Machovec a následně byl faulován v pokutovém území. Nařízenou penaltu Jirka Janáček proměnil s přehledem (0:1).  O pět minut později dostal míč do šestnáctky zády k brance stojící Petr Machovec, měl dostatek prostoru se otočit a přidat další přesný zásah (0:2). Domácí se do šancí příliš nedostávali. Jejich největší šancí v prvním poločase byla hlavička těsně nad branku po centru od postraní čáry. Naopak v 35. minutě se na druhé straně mohl radovat Petr Machovec z další branky, když po rohovém kopu s přispěním domácího obránce dostal míč do sítě domácích (0:3). V závěru poločasu měli domácí ještě možnost snížit. Romanu Kafkovi se míč nešťastně odrazil na ruku a sudí byl pozorný. Nařízenou penaltu však Josef Žák vyrazil a držel tak nadále čisté konto. Dobré šance na naší straně měli po rohu ještě Michal Janáček a po dlouhém centru do vápna bratr Jirka. Ani jedna situace však brankou neskončila, a tak po prvním poločase platilo skóre 0:3.

 

            Krátce po začátku druhé půle měli domácí jednu slibnou šanci na snížení, ale na poslední chvíli zasáhl Roman Kafka a odvrátil na roh. Domácí byli z vývoje utkání nervózní a s postupem času více diskutovali s rozhodčím, místo aby hráli fotbal, což nám vyhovovalo. Zhruba v 60. minutě se dočkal své druhé branky v utkání i Jirka Janáček. Petr Machovec vybojoval a vrátil míč od pomezní čáry před odkrytou branku, kde už měl Jirka snadnou práci a zvýšil na konečných 4:0. Do hry se pak dostali postupně i všichni náhradníci. Spolehlivě hrající obrana už nepřipustila žádné komplikace a tak si brankář mohl připsat zasloužené čisté konto a celé mužstvo další 3 body.         

 

za kolektiv hráčů Pavel Novosad

 

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář