Jdi na obsah Jdi na menu
 


1.kolo: Ledeč B – Staré Ransko (A-tým)

19. 8. 2009

Ledeč B – Staré Ransko 2:1 (1:0)

 

Branka: Petr Machovec

 

 Naše mužstvo se po letní přestávce příliš nezměnilo. Dlouhodobé zranění Petra Mitáčka stále trvá, naopak se konečně uzdravil Tomáš Málek. Pro první dvě utkání ještě platí karetní trest Michala Janáčka. Nic se nezměnilo ani na pozici trenéra. Pouze letní přípravu s námi udělal nad rámec svých povinností u přípravky Jirka Šikl, za což mu jménem mužstva děkuji.

 

 Začátek sezóny nám připravil hned na úvod lídra loňského ročníku a očekával se kvalitní fotbal na kvalitním hřišti. Domácí začali aktivněji a výsledkem byla nebezpečná křižná střela z pravé strany, která jen těsně minula naši branku. Poté se hra vyrovnala a i my jsme se dostali do slibné příležitosti. Po faulu na polovině hřiště si na dlouhý míč naskočil Jirka Janáček a hlavou snad nemohl míč nasměrovat lépe.Domácí brankař ale předvedl skvělý zákrok, takže skóre se neměnilo. Oba naši útočníci hráli aktivně a vytvořily si do poločasu dvě dobré šance, ale chyběl jim gólový efekt. A tak ve 45. minutě přišel trest, když domácí využili rohový kop a hlavou dali gól do šatny (1:0).

 Po přestávce jsme začali aktivněji a na hřišti to bylo znát. Hrálo se víc na půli domácích a díky důrazu Míry Vavrouška a Petra Machovce přišlo po chybě jinak skvěle chytajícího domácího brankaře vyrovnání (1:1). Náše mírná převaha stále trvala a do dobré šance se po průniku dostal Jirka Janáček, ale branku bohužel minul. Pak byla naše aktivita přibržděna zbytečným vyloučením Jirky Janáčka a hra se přesunula na naši polovinu. Zkušení domácí si vytvořili tlak a početní výhodu přetavili v druhý gól. Po přečíslení se z hranice šestnáctky umístěnou střelou prosadil domácí střední záložník (2:1). I přesto, že domácí kontrolovali hru, podařilo se nám ještě v závěru utkání ohrozit jejich branku. Ale ani tentokrát jsme neskórovali. A tak domácí v utkání, kterému by slušela remíza, plně bodovali. Přesto je třeba pochválit celé mužstvo za dobrý a bojovný výkon.

 

Za kolektiv hráčů: Pavel N.

 

(omlouvám se za případné neobjektivní hodnocení, ale některé situace vypadají jinak z pozice hráče a diváka) 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář