Jdi na obsah Jdi na menu
 


20. kolo Rozsochatec - Staré Ransko (A-tým)

11. 5. 2011

20. kolo – Rozsochatec - Staré Ransko 0:1 (1:3)

Sestava:

Josef Žák

 

                 Tomáš Málek               Roman Kafka          Pavel Novosad        

                     

Michal Janáček

Tomáš Dohnal                   Michal Ročárek                   Ondra Mišinger

                                                 (Luboš Ondráček)

           

 Roman Brychnáč 

               

Petr Machovec                                              Petr Mitáček

                (Zdeněk Zvolánek)

 

 Branky:  3x Michal Ročárek  

           

 

            Po dvou domácích utkáních jsme hráli opět venku. Tentokrát nás čekalo mužstvo Rozsochatce, který stejně jako soupeř z minulého utkání bojuje o záchranu v soutěži.

Začátek utkání byl dost neurovnaný a bylo k vidění dost nepřesností na obou stranách. S postupem času jsme získávali mírnou převahu, ale bez výraznější šance. První, kdo v utkání zahrozil byli domácí. Ostřílený matador Zdeněk Bílek poslal přesný pas za naši obranu na bíhajícího spoluhráče, který ovšem mířil nad naši branku. Právě Zdeněk, který v minulých sezónách oblékal Ranecký dres byl na straně domácích asi nejnebezpečnějším hráčem. Především trestňáky v jeho podání byly největší hrozbou. Při jednom z nich se blýskl Josef Žák skvělým zákrokem a jeho pokus vyrazil na roh. Na druhé straně měl zase blízko ke gólu Michal Ročárek, ale mířil těsně vedle. O chvíli později už se nemýlil a po pěkné individuální akci pohodlně zakončil (0:1). Pak měl ještě možnost zvýšit Pavel Novosad, ale jeho pokus po odraženém rohovém kopu z ostrého úhlu domácí brankář kryl.

Brzy po přestávce se nám podařilo přidat další branku a střelcem byl opět po individuální akci Michal Ročárek (0:2). Utkání se hrálo v pohodovém tempu a od té chvíle jsme ho měli víceméně pod kontrolou. Domácí se do vážnějších šancí nedostávali a hra se odvíjela hlavně ve středu hřiště. K zakončení se v průběhu hry dostali Petr Mitáček i Zdeněk Zvolánek, který nahradil Petra Machovce. Jejich pokusy však domácí brankář kryl. Pak ale domácí obrana chybovala a rozehrála přímo na kopačy Michala Ročárka, který jejich rozehrávku vystihl a takřka do prázdné branky pohodlně skompletoval hatrick (0:3). Navíc hosté v závěru utkání dohrávali po inkasované červené kartě v 10-ti. Přesto se jim v samém závěru podařilo ještě snížit, když po nedůrazu před naší brankou z blízka dorážel domácí  útočník (1:3). To bylo v tomto zápase vše a tak jsme se po zaváhání Ledče posunuli opět na 2. Místo.

V dalším kole hrajeme na domácím hřišti. V sobotu 14.5. v 16:30 se utkáme o další body s Přibyslaví B

Za kolektiv hráčů napsal Pavel N.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář