Jdi na obsah Jdi na menu
 


23. kolo - Staré Ransko - Lučice (A-tým)

30. 5. 2011

23. kolo – Staré Ransko – Leština 4:2 (1:1)

Sestava:

Josef Žák

 

                 Tomáš Málek              Roman Kafka          Pavel Novosad        

                     

Petr Mitáček

Tomáš Dohnal                   Michal Ročárek                   Ondra Mišinger

                                                          

           

 Roman Brychnáč 

               

Jirka Janáček                                              Petr Machovec

                             

 

 Branky:  1x Petr machovec, 2x Jirka Janáček, 1x Petr Mitáček

           

 

            Po derby na venkovním hřišti nás opět čekalo domácí utkání a ne příliš oblíbený soupeř z Leštiny.

Od úvodního hvizdu se hrálo poměrně vyrovnané utkání. Spartak měl mírnou územní převahu, hosté zase hrozily z rychlých protiútoků. Ty nám dělaly problémy hlavně v úvodu utkání. Přesto jsme to byli právě my, kdo otevřel skóre utkání. Petr Machovec přizvedl centr z levé strany a míč nakonec zapadl až do branky (1:0). Hosté však odpověděli brzy. Po vhozeném autu z levé strany převzal míč hráč na středu hřiště a pohotovou střelou z dálky překvapil Josefa Žáka (1:1). A to nemuselo být ze strany hostů vše, protože po pár minutách skončila podobná střela na spojnici tyček naší branky. Skóre se už ale do poločasu neměnilo.

V druhém poločase jsme se trochu zlepšili a projevilo se to i na skóre. Nejprve se po pravé straně protáhl Tomáš Dohnal a jeho pokus, který vypadal, že už skončí gólem, hasil až těsně na brankové čáře obránce hostů. O pár minut později byl ale na hranici pokutového území faulován Jirka Janáček a sudí pan Beránek neváhal písknout penaltu. Tu Jirka s přehledem proměnil (2:1). Další branku přidal po rohovém kopu Petr mitáček, když na první tyči změnil směr centrovaného míče (3:1). Hosté se ale nevzdali a po zmatku a důrazu před naší brankou snížili na 3:2. Jirka Janáček ale nepřipustil žádné drama a po faulu na Michala Ročárka využil jeho centru z následného trestňáku a náležitě hosty za hrubý faul potrestal (4:2). Pak už se hosté k ničemu vážnějšímu před naší brankou nedostali, a tak jsme dvoubrankové vedení dotáhly v klidu do vítězného konce.

V úvodu možná ne příliš pohledné utkání pro diváky, ale cenné vítězství proti houževnatému soupeři, nás po zaváhání Ledče posunulo zpět na druhou příčku OP. V dalším kole nás čeká Světlá „B“.

Za kolektiv hráčů napsal Pavel N.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář