Jdi na obsah Jdi na menu
 


2. kolo - Staré Ransko - Veselý Žďár (A-tým)

16. 8. 2010

2. kolo – Staré Ransko – Veselý Žďár 7:0 (3:0)

 

 

 

 

 

Sestava:

 

 

Josef Žák

 

 

 

 

 

Petr Mitáček                    Roman Kafka                   Pavel Novosad

 

 

(Jirka Čermák)

 

 

Petr Šír

 

 

Tomáš Dohnal                   Roman Brychnáč            Ondra Mišinger

 

 

     Michal Ročárek

 

 

     (Michal Janáček)

 

 

Petr Machovec                                            Jirka Janáček

 

 

                                                                    (Tomáš Málek)

 

 

 

 Branky: 2x Petr Machovec, 2x Tomáš Málek, 1x Tomáš Dohnal, 1x Roman Brychnáč, 1x                    Roman Kafka  

 

 

           

                Po několika odložených zápasech v prvním kole se okresní přebor rozjel opět naplno. Novou sezonu jsme zahájili na domácím hřišti proti Veselému Žďáru.  

 

 

            První branka nového ročníku na sebe nenechala dlouho čekat a premiérovým střelcem nebyl nikdo jiný, než Petr Machovec. Ten zúročil rychlý přechod na pár doteků od naší branky až do pokutového území soupeře a už v 5. minutě otevřel brankový účet zápasu (1:0). Podobná akce se opakovala i o pár minut později, když se míč opět dostal rychle a přímočaře na několik doteků z rukou našeho brankáře až do střelecké pozice pro Tomáše Dohnala, který trochu se štěstím prostřelil hostujícího brankáře (2:0). Do jedné z mála šancí se hosté dostali, když si jejich útočník dobře naběhl na dlouhý aut, ale v souboji s naším obráncem podklouzl, a tak ze slibné šance nebylo nic. Do prvního poločasu se ještě vešla jedna branka Petra Machovce. Tomu po zatažení po levé straně přihrával před branku Jirka Janáček a v souboji s obráncem byl Petr důraznější a z blízka zvyšoval už na 3:0. Hosté zahrozili v prvním poločase ještě jednou, to když si Josef Žák s Romanem Kafkou zbytečně zkomplikovali situaci a v podstatě zadarmo nabídli hostům brankovou příležitost. Josef však chybu napravil skvělým zákrokem, a tak se do kabin šlo za příznivého stavu 3:0

 

 

            Ve druhém poločase se na hřiště dostal místo Jirky Janáčka Tomáš Málek a hned po pěti minutách se prosadil i gólově. Petr Machovec vybojoval na levé straně míč a přihrál před branku, odkud se už Tomáš nemýlil (4:0). Hosté nebyli ve hře dopředu nijak nebezpeční, a tak zbytek utkání byl v naší režii a zhruba 40 fanoušků mohlo vidět ještě několik branek. Na 5:0 Zvyšoval Roman Brychnáč, který po individuální akci využil prostoru ve středu hřiště, který se před ním otevřel a asi z 20-ti metrů překonal brankáře hostů. Na 6:0 zvyšoval znovu Tomáš Málek, kterého vybídl k zakončení po dobrém náběhu za obranu z pravé strany Petr Šír. Poslední gólovou tečku obstaral v poslední minutě Roman Kafka. Nejprve byl po individuální akci faulován na hranici šestnáctky a potom  odražený míč z následného trestňáku nekompromisně zavěsil pod břevno (7:0).

 

 

Tím definitivně uzavřel bohatý brankový účet prvního utkání v nové sezóně. Po ne příliš dobrých výsledcích v přípravných utkáních je to dobrý start do sezóny. Ale těžší utkání teprve přijdou.

 

 

 

Za kolektiv hráčů Pavel N.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář