Jdi na obsah Jdi na menu
 


2. kolo: Staré Ransko - Veselý Žďár (A-tým)

19. 8. 2009

2.kolo: Staré Ransko – Veselý Žďár 3:0 (1:0)

 

Branka: 3x Petr Machovec

 První domácí utkání bylo přeloženo nezvykle na neděli, protože někteří hráči se účastnili již tradičního závodu dračích lodí na Dářku. Naštěstí na nich únava nebyla moc znát a domácí premiéru v novém ročníku jsme zvládli.

 Utkání bylo od začátku vyrovnané, Žďár byl možná prvních 10 minut aktivnější, ale jeho hra a kombinace končila před naší šestnáctkou a hosté se nedostali do vážnější šance. Pak už jsme byli lepším týmem na hřišti a prosadili jsme se i gólově, když byl v pokutovém území důrazný Petr Machovec (1:0). Dostali jsme se ještě do několika šancí, ale tento stav vydržel až do přestávky.

 Hra se moc nezměnila ani po přestávce a na hřišti bylo vidět spíš bojovné než pohledné utkání. Do dobré šance se chvíli po přestávce řítil Petr Machovec, ale zastavil ho ošklivý faul hostujícího obránce, který mohl být rád, že na kartě viděl pouze žlutou barvu (ještě že Petr používá chrániče Flying Dragon). Nejvážnější příležitost a šanci vyrovnat měli hosté zhruba v polovině druhého poločasu, když přečíslili naši obranu a situaci zachraňoval na poslední chvíli Tomáš Málek … (aspoň to tak kluci říkali, protože to jsem zrovna neviděl… zavazovali mi hlavu :o)) 

 V průběhu poločasu jsme si opět vytvořili několik dobrých šancí a střel z dálky. Za zmínku určitě stojí pěkná střela Ondry Mišingera, kterou hostující brankař vyrazil jen na roh. Gólově jsme se ale prosadily až ke konci utkání. První akci podpořil střídající Martin Říha a Tomáš Dohnal (2:0), druhou připravil a před branku naservíroval Jirka Janáček (3:0). Skórujícím hráčem byl v obou případech Petr Machovec, který tak skompletoval hatrick (a za to rád přispěje do klubové pokladny) a nezůstal nic dlužen loňskému titulu nejlepšího střelce. Tímto výsledkem utkání skončilo. Dobrý výkon předvedla obranná dvojice Roman a Roman (Kafka a Brychnáč) a po vleklém zranění i Tomáš Málek. Každopádně díky celému mužstvu za bojovnost…

 

Za kolektiv hráčů Pavel N.

 

(omlouvám se za případné neobjektivní hodnocení, ale některé situace vypadají jinak z pozice hráče a diváka) 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář