Jdi na obsah Jdi na menu
 


3. kolo Přibyslav B - Staré Ransko (A-tým)

26. 8. 2009

Přibyslav B – Staré Ransko 0:3 (0:2)

 

Sestava: 

   Josef Žák

 

Tomáš Málek   Roman Kafka  Pavel Novosad

   Michal Janáček

 

Tomáš Dohnal  Jan Ročárek  Michal Ročárek  Ondra Mišinger

   (Míra Vavroušek)

 

  Jirka Janáček   Petr Machovec

    (Martin Říha)

 

Branky: 1x Petr Machovec, 2x Jirka Janáček

 

Pro třetí kolo byl už k dispozici Michal Janáček, kterému skončil karetní trest z minulé sezóny, a tak mohl nahradit kvůli nemoci chybějícího kapitána mužstva Romana Brychnáče. Jinak se sestava z minulého kola nezměnila.

Domácí začali opět aktivněji, ale naši branku nijak neohrozili. Snažili se hrát kombinační fotbal, ale z obou stran bylo vidět mnoho nepřesností a zkažených přihrávek. V 25. minutě Michal Janáček na polovině hřiště zpracoval vysoký míč, uvolnil Honzu Ročárka, který zatáhl balon z pravé strany na střed hřiště a z hranice šestnáctky nahrál přesně podél domácího beka na Petra Machovce, a ten z levé strany poprvé překonal domácího brankaře (0:1) Tou dobou už byla hra vyrovnaná a my jsme se dostávali do nebezpečnějších situacích. V jedné z nich se ocitl Jirka Janáček, když situace zaváněla pokutovým kopem, ale zákrok domácího brankaře na něj prosoudil rozhodčí Beránek jako legální, a tak se hrálo dál. Téměř v zápětí se k velkému překvapení všech zúčastněných i diváků pískala penalta na druhé straně po faulu daleko mimo pokutové území. Své mylné rozhodnutí vzal hlavní rozhodčí po konzultaci s pomezním naštěstí zpět. Následně zahrávanou standardku z levé strany pak vyřešil náš brankař. Skóre se ale do přestávky ještě změnilo, když domácí gólman neudržel v 42. Minutě trestný kop Michala Ročárka asi z 20-ti metrů a Jirka Janáček dorazil odražený míč za jeho záda (0:2)

Ve druhém poločase jsme kontrolovali hru a hrálo se více na polovině domácích. Navíc Jirka Janáček dal svůj druhý gól v utkání, když využil dlouhý aut z levé strany a hlavou nasměroval míč přesně ke vzdálenější tyči domácí branky. Hosté sice reklamovali faul na svého brankaře, ale k jeho kontaktu s Tomášem Dohnalem došlo v okamžiku, když už byl míč v brance, a tak jejich protesty byly marné (0:3). V průběhu druhého poločasu nahradil na hřišti Michala Ročárka Míra Vavroušek a Petra Machovce Martin Říha. V samotném závěru utkání měl příležitost skórovat ještě Tomáš Dohnal, ale skóre se už neměnilo. Domácí vyslali v průběhu zápasu několik střel, ale ani jediná nemířila mezi tyče, a tak si z Přibyslavi zaslouženě odvážíme plný bodový zisk. Všichni hráči zaslouží pochvalu za disciplinovaný výkon, protože utkání se konečně obešlo bez zbytečných komentářů a karet.

 

 

Za kolektiv hráčů Pavel N.

 

(omlouvám se za případné neobjektivní hodnocení, ale některé situace vypadají jinak z pozice hráče a diváka)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář