Jdi na obsah Jdi na menu
 


3.kolo Spartak Staré Ransko-Sokol Lučice

26. 8. 2008

Spartak Staré Ransko-Sokol Lučice 1:0 (1:0)

 

Branky: Janaček Jiří

Sestava: Žák J.,Kafka R.,Brychnáč R.,Novosad P.,Dohnal T.,Ročárek J.,Dvořák D.,Janáček M.,Janáček J.,Málek T.,Mitáček P.(Mišinger O.,)

     Na tento zápas jsme se připravovali jako na každý jiný. Byli jsme upozornováni na možnost podcenění soupeře, vzhledem k jeho postavení v tabulce, ale bohužel i přes tato fakta se stalo to, co nikdo z přihlížejících od tohoto zápasu neočekával, ale ani samotní hráči ne!!! Soupeř vstoupil do utkání s vervou a nasazením, které stačilo na vlažnou hru domácích, jenž zřejmě čekali až začnou padat goly do soupeřovi branky sami. Prvních deset minut se odehrávalo kolem středového kruhu bez jakkékoliv větší šance na jedné či druhé straně. Poté však začali domácí dostavat hru pod svou kontrolu, začali si vytvářet tlak, ale toužená odměna v podobě gólu nepřicházela. Šance Janáčka J., hlavička Janáčka M., ani kombinační akce se zakončením Dvořáka gól nepřinesly. Na druhé straně se musel však vyznamenat Žák, který zneškodnil stoprocentní šanci hostů, když utočník soupeře postupoval téměř z poloviny hřiště sám na branku. Pozor, nebyl to výsledek nějaké kombinace hostů, nýbrž jedna z minel domácích obránců, kteří veškeré šance hostujícím hráčům sami vypracovali a nabídli!!! Díky Žakovi domácí udrželi čisté konto a v zápětí se dokázal prosadit v jedné z mnoha šancí domácích Jiří Janáček, když po zemi prostřelil hostujícího gólmana (1:0). Do konce poločasu již k žádné velké změně nedošlo, a tak se šlo do kabin s minimálním náskokem. Druhý poločas začal náporem domácích a bylo vidět, že chtějí pohnout s výsledkem. Bohužel tento nápor zůstal opět jen u neproměněných šancí, kdy střelcům chyběl někdy i kousek štěstí. Například Dohnalova střela skončila na levé, pak i na pravé tyči a nakonec si míč sebral s klidem hostující golman, který se vyznamenal i při další střele Dvořáka. Hosté hrozily z rychlých protiútoků, které zakládaly pouze na dvouch hráčích. Nedokázali však potrestat ani sebevětší chyby domácích, a tak se již skóre neměnilo. V utkání vynikl nad průměr Golman domácích Žák, jenž udržel svými zákroky čisté konto a zajistil tak domácím další tři body, které jsou jediné pozitivum na celém utkání. Dále pochvalu zaslouží Brychnáč s Málkem T., a v záloze Dohnal T., kteří snahou a chutí po vítězství vynikli  nad ostatními. Takovýchto zápasů bude spousta, ale jak je zvládneme, záleží čistě jen na našem přístupu k zápasu.

Za kolektiv hráčů Brychnáč R.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

jasny

tygr,27. 8. 2008 21:00

jasně že se stane,a pavle ,hrajeme to společně ,proto jsem napsal že to byli minely obrany,takže se nemáš za co omlouvat,já si ty kopance vyberu třeba v leštině!?!

no co..

tajnej tipér,26. 8. 2008 14:11

jsme jen lidi ne, stane se..:-)

obrana...

Pavel N.,26. 8. 2008 11:54

... výstižný....Nemluvil bych ale o minelách obrany, protože to ke zbytku obrany není moc fér, ale napsal bych rovnou minely obránce Novosada, protože to byla fakt hrůza. Tak se všem spoluhráčům a fanouškům omlouvám za ty superkyksy. Díky Pavel