Jdi na obsah Jdi na menu
 


4. Kolo Leština - Staré Ransko

2. 9. 2008

Sokol Leština - Staré Ransko 3:0 (2:0)


Sestava: Žák J.,Kafka R.,Brychnáč R.,Novosad P.,Málek T.,Dohnal T.,Ročárek J.,Mitáček P.,Říha M.,Janáček J.,Mišinger O
  
Čk:0-2 (Málek T.-60min,Brychnáč R.80 min)

   Zápas na hřišti tohoto soupeře je vždy těžký a soupeř svojí hrou nevyzpytatelný. Leština si dokáže vyšlápnout i na sebelepšího soupeře, a to potvrdila i v zápase s námi.
   Samotné utkání začalo mírným tlakem domácích, kteří si vytvořili již během pár minut několik střeleckých příležitostí. Žádná šance však nebyla využita. V 6. min. ale zahrávali domácí roh a podařilo se jim i částečně s přispěním špatného odhadu našeho gólmana vstřelit jednoduše první gól utkání přímo od rohového praporku bez přispění jediného hráče v pokutovém území!!! (1:0)
Tato branka trochu ubrala na aktivitě domácích, kteří i přesto drželi slušné tempo hry a dobře organizovanou obranou nás nepustily téměř do žádné větší šance.
   Přesto jsme začali mírně mít navrch ze hry, ale žádný pokus o dobytí domácí branky nebyl uspěšný. Na druhé straně však udeřily těsně před přestávkou domácí. Na dlouhý centr do pokutového území hostů si za strnulou obranu zaběhl domácí hráč a nikým nebráněn prodloužil hlavou míč za záda čekajícího gólmana Žáka a v 39. min zvýšil na poločasových 2:0. Do druhého poločasu jsme vstoupily s odhodláním udělat něco s výsledkem a pokusit se vybojovat alespoň bod. Po několika pokusech o vstřelení gólu jsme soupeře zatlačily na jeho polovinu a ten odpovídal pouze rychlými brejky. V 54. min zatáhl míč Jiří Janáček a levačkou vyděsil levou tyč domácí branky. Upřímně řečeno, byla to jediná střela hostů, která volala po golu. Poté si ještě naběhl na přetažený míč na zadní tyč Novosad, ale ve velmi slibné pozici balon netrefil. Domácí se začali obávat o výsledek, přitvrdily hru, a na hřišti to začalo jiskřit. Výsledkem toho byla však červená karta na druhé straně, kdy Málek T. neunesl masírování loktem od domácího útočníka, a po slovech na rozhodčího ´´Tak to pískej, nebo se jdi v…..´´ se šel předčasně sprchovat. Od 60. minuty tedy hosté dohrávali o deseti, ale ani tato převaha nebyla domácím k dobru. Hostům však nic nevycházelo, chyběla kombinace, nabídka bez míče, hledali se navzájem na hřišti, zkrátka to nešlo. A tak se hra na hřišti vyrovnala, přelévala se z jedné strany na druhou bez nějakého ohrožení jak jedné tak druhé branky. Už to vypadalo, že zápas skončí tak, jak ukazovala tabule, ale rozhodčí byl zřejmě proti. Po zahrání míče domácím útočníkem do autu, všichni čekali odkop od naší brány, ale opak byl pravdou. Pomezní rozhodčí poradil kolegovi ´´Hlavnímu´´,a ještě než domácí stačily zahrát tento roh, přerušil hlavní sudí hru a běžel si k postrannímu ještě pro jednu radu. Poté ukázal Hostujícímu Brychnáčovi červenou kartu za údajnou urážku postranního rozhodčího. Zajímavostí je, že žádná urážka řečena nebyla a neslyšel ji nikdo na hřišti, ani hlavní rozhodčí, který byl od údajného viníka pouhých pět metrů, ale postraní rozhodčí vzdálený 30 metrů, ještě ke všemu hluchoněmý (zřejmě), slyšel to, co chtěl slyšet. A tak hosté dohrávali o devíti hráčích a bez dvou vyloučených členů obrany už jen bojovali o rozumný výsledek, protože hosté dokázali početní výhody využít a dostávali se často do přečíslení. A tak domácí do konce přidali ještě jeden gól, když přehodili vyběhnutého gólmana hostů a uzavřeli tak účet zápasu na 3:0. Když se mužstvu nedaří, tak se nedá moc dělat. Proto musíme dokázat v dalším domácím utkání, že předchozí tři výhry nebyly jen náhoda.


Za mančaft Brychnáč R.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář