Jdi na obsah Jdi na menu
 


4. kolo - Staré Ransko - Lučice (A-tým)

30. 8. 2010

4. kolo –Staré Ransko – Lučice  3:3 (2:0)

 

 

 

 

 

Sestava:

 

 

Josef Žák

 

 

 

 

 

Jirka Čermák                   Roman Kafka                   Pavel Novosad

 

 

 

 

 

Michal Janáček

 

 

Tomáš Dohnal                   Petr Mitáček            Ondra Mišinger

 

 

  (Míra Vavroušek)    

 

 

 

 

 

 Michal Ročárek 

 

 

  (Luboš Ondráček)            

 

 

 

 

 

Petr Machovec                                              Tomáš Málek

 

 

 

 

 

 

 

 

 Branky: 1x Tomáš Dohnal, 1x Tomáš Málek, 1x Michal Ročárek  

 

 

           

                Další domácí utkání proti soupeři z čela tabulky svým průběhem velmi připomínalo minulý zápas. Jen soupeř byl kvalitnější a výsledek pro nás méně příznivý.  

 

 

            Hosté začali o něco aktivněji a měli mírnou převahu, ale bez výraznější šance. Do vážnější situace se hosté dostali až po standardní situaci a hned z ní vstřelili gól. Útočník hostů však těžil z ofsajdového postavení, a tak branka neplatila. Hra se postupně vyrovnávala a ani naši útočníci nezůstali pozadu. Střela Tomáše Málka z pravé strany se však mezi tyče nevešla a jen zazvonila na brankovou konstrukci. Skóre zápasu jsme nakonec přece jen otevřeli my. Michal Ročárek zahrával trestňák pár metrů za vápnem. Jeho přímou střelu brankář neudržel a míč se odrazil k dobíhajícímu Tomášovi Dohnalovi, který hlavou poslal náš tým do vedení (1:0). O několik minut později hosté ztratili míč na půli hřiště, ten se dostal k Michalovi Ročárkovi, který chytrou křižnou přihrávkou mezi obránci hostů našel dobře postaveného Tomáše Málka a ten se už nemýlil. S rozvahou poslal míč nad padajícího brankáře a zvýšil na poločasových 2:0.  

 

 

            V úvodu druhého poločasu jsme byli pro změnu aktivnější my, i když mezi tím přišly okénka, kdy nás hosté výrazně zatlačili před naši branku. Jednou dokonce zvonilo břevno Josefovi branky, ale všechny situace jsme ustáli bez úhony. Naopak jsme hrozili z protiútoků. Po jedné takové akci jsme dokonce vstřelili třetí branku. Pavel Novosad si na polovině hřiště narazil s Petrem Machovcem a vyslal dopředu po levé straně nabíhajícího Michala Ročárka. Ten mu vrátil míč přesně do zakončení, ale jeho pokus brankář hostů vyrazil. Míč se ale dostal zpět k Michalovi, a ten celou akci zakončil k pravé tyči (3:0). V tu chvíli to opět vypadalo na jednoznačný zápas. Navíc jsme měli i herně navrch a vypracovali si další příležitosti. Někdy jsme však zakončovali dost krkolomně místo přihrávky na dobře postaveného hráče a nevyužili jsme nabídnutých šancí. Hosté se vrátili do zápasu střelou z 20-ti metrů z úplně odkrytého středového prostoru, na kterou si Josef Žák jen sáhl, ale její cestě za svá záda už zabránit nedokázal (3:1). V tu chvíli jako by se všem hráčům v hlavách vrátila situace z minulého týdne a začali se strachovat o výsledek. Z toho vyplynula jednoznačná převaha hostů a zmatek před naší brankou. Navíc v průběhu několika minut hřiště opustili oba středoví záložníci a Ransko se jen bránilo. Jednu ze situací zachraňoval na brankové čáře Roman Kafka rukou a tak přišel naštěstí jen žlutý trest, ale i pokutový kop, který hosté s přehledem proměnili (3:2) a drama bylo opět na světě. A aby toho nebylo málo, podařilo se nabuzenému mužstvu Lučice po několika minutách i vyrovnat. Hostující útočník se dostal k odraženému míči a dělovkou z hranice vápna propálil všechno, co před ním stálo a trefil přesně pravou spojnici (3:3). S tím se hosté uspokojili a soustředili se pár minut před koncem hlavně na obranu. Ransko dokázalo odpovědět už jen chaotickým útokem ve snaze zvrátit utkání zpět na svoji stranu. Do nebezpečného prostoru před branku jsme se ještě dostali, ale nijak vážně jsme ji neohrozili.

 

 

Po fatálním selhání v závěru utkání jsme se museli spokojit jen s jedním bodem, což je z průběhu hry jednoznačně ztrátou! Je to škoda, protože ¾ utkání jsme odehráli skvěle bez výraznější chyby a v závěru vše ztratili. Pro mě je to nepochopitelné, a navíc je to už podruhé ve dvou zápasech. Snad to bude ponaučení pro příští utkání…

 

 

 

Za kolektiv hráčů Pavel N.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář