Jdi na obsah Jdi na menu
 


A-tým - přípranvá utkání

17. 3. 2009

1.3. 2009  

Staré Ransko - Havl. Borová 3:2 (1:1)

branky: 1x Machvec P, 2x Ročárek M.

 ______________________________________________________________

7.3. 2009

Staré Ransko - Rozsochatec 7:1 (3:0)

branky: 3x Janáček J, 1x Machovec P, 1x Janáček M, 1x Mitáček, 1x Vavroušek V

______________________________________________________________

16.3. 2009

Staré Ransko - Luže 5:2 (2:1)

Branky: 3x Janáček J, 2x Machovec P

______________________________________________________________

   Všechny tři utkání jsme sehráli na kvaliním umělém povrchu ve Žďáře, Havl. Brodě a Chrudimi. Prvním ostrým testem bylo utkání proti dobře známému soupeři z vyšší soutěže, který už měl několik zápasů odehraných. Přesto jsme utkání zvládli. Podle očekávání se hrálo oboustraně důrazně a v polovině prvního poločasu jsme se dostali do vedení brankou Petra Machovce, který se vrátil do sestavy. Borová však do přestávky vyrovnala Hošákem. V druhém poločase se prosadil Michal Ročárek, když si chytře zaběhl za soupeřovu obranu a technickou střelou 2x téměř ze stejného místa překonal Borovského brankáře. Soupeř mezi dvěma Michalovými góly ještě srovnal na 2:2, ale na vedoucí branku již odpovědět nedokázal. Musíme zlepšit bránění soupeřových standardních situací, po kterých jsme lacino inkasovali. Dojem z dobrého výsledku však kazí zranění dvou hráčů základní sestavy Tomáše Málka a Romana Kafky.

   Další utkání jsme sehráli proti Rozsochatci. Do hry se zapojilo i několik dorostenců, kteří určitě nezklamali. Hrálo se v trochu jiném tempu než minulý zápas, a tak bylo místo i pro kombinaci, což vyhovovalo technickým hráčům středové řady. Ve druhém poločase ze střelecky prosadily i oba hráči stoperské dvojice a přispěli tak k vysoké výhře. O čisté konto přišel Žák až v poslední minutě opět po špatně ubráněné standartní situaci.

   V posledním přípravném utkání nás prověřil neznámý soupeř Luže, který překvapil svými výbornými výsledky v příprave, kdy porazil Skuteč a Vysoké Mýto. Do utkání však nastupovali bez svého elitního střelce Kopeckého. Naše řady doplnili dva hráči Kameniček. Soupeř hrál technický kombinační fotbal, nicméně do vedení se dostal až z velice sporného pokutového kopu. Ten proměnil Dušan Dvořák, který ještě na podzim oblékal náš dres. V zápětí soupeř ještě zahodil 100% šanci, když jeho útočník z metru vysoko přestřelil naši odkrytou branku. Pak už se prosazovali jen naši útočníci. Nejprve 2x selhal v dobré pozici jindy spolehlivě zakončující Petr Machovec, a tak ho gólově zastoupil Jiří Janáček. Ten dvěma góly otočil utkání v náš prospěch a do poločasu už jen zazvonila tyč soupeřovy branky po tvrdé střele z dálky. Druhý poločas byl převážně v naší režii. Soupeř se snažil o kombinaci, ale často chyboval a dělala mu problémy aktivní a důrazná hra našich ůtočníků. Občasné rychlé výpady končily na naší obraně a v druhém poločase si nevytvořily žádnou šanci, která by mohla nést náleku gólová. Naopak na druhé straně si napravil pověst Petr Machovec, který se dobře orientoval v pokutovém území, zkušeně se uvolnil a 2x přesně trefil. Luže ještě snížila na 4:2 opět po sporné penaltě. Výsledek ještě pojistil Jiří Janáček, který zkompletoval svůj druhý hetrik ve dvou zápasech.

   Do všech utkání se zapojili všichni hráči kteří se přípravy zúčastnily. Nezklamali ani mladíci z dorostu, kteří jsou dobrým příslibem. Zbývá si jen přát, aby nám dobré výsledky vydržely i v průběhu celé jarní části. Náš kádr opustil Dušan Dvořák, vrátil se Petr Machovec a Vašek Vavroušek.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář