Jdi na obsah Jdi na menu
 


15.6.2013 TJ Spartak Staré Ransko x Herálec

16. 6. 2013

 15.6.2013 TJ Spartak Staré Ransko x Herálec

Výsledek: 2: 0, poločas 1 : 0, rozhodčí Kutil, branky : Jaroš, Pecina

Sestava:

Janáček

Vavroušek, Martinovský, Holas, Strašil

Pátek, Jaroš, Pecina, Hudec

Přiklopil, Dymáček

Střídali:

Pačanda, Talavášek, Pečenka, Holcman, Kubík

Chyběli: 

Sobotka, Říha

Komentář:

Na domácím hřišti jsme hráli poslední utkání se S. Herálec a toto utkání jsme chtěli zvítězit. Hrálo se totiž o páté místo v tabulce. Chtěli jsme potvrdit herní zlepšení mužstva. Jak se říká, tak vždycky ten poslední krok je nejtěžší. Hrála se oboustranně vyrovnaná partie, hosté bojovali, protože hráli o deseti hráčích. Vypracovali jsme si několik šancí, z které jsme do poločasu proměnili jednu a poločas skončil 1 :0. V druhém poločase jsme vítězství potvrdili druhou brankou a soupeře jsme takřka k ničemu nepustili, jen v jedné šanci nastřelili tyč. Naší slabinou je nejen proměnování vytvořených šancí, ale i vyrovnat se s tvrdou hrou do těla soupeře. Chtěl bych podotknout, že k dobré úrovni tohoto utkání přispěl i rozhodčí Kutil. 

Chtěl bych všem hráčům poděkovat a i poděkovat loučícímu se T. Strašilovi, který končí v dorostu. Abych nezapomněl, tak chci poděkovat také všem žákům a trenérům od žáků, kteří nás celou sezonu podporovali!!!!!

                                                                       Slanař, Holcman

Pozn. Všem dorostencům přeji do další sezony hodně zdaru ve fotbalové kariéře. A ten rok strávený s nimi pro mne nebyl ztracený čas, poněvadž je tam spoutu výborných hráčů.

                                                                       Slanař

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář