Jdi na obsah Jdi na menu
 


22. kolo 15. 5. 2010 TJ Sokol Habry x TJ Sp. Staré Ransko

17. 5. 2010

22. kolo 15. 5. 2010  

 

TJ Sokol Habry x TJ Spartak Staré Ransko  

 

Výsledek: 3 : 0, pol.:  1 : 0, rozhodčí Švarc


Sestava:

 

 O. Černý

 

 

 Z. Křesťan P. Sodomka  L. Strašil

  (Z. Holas)

 

     P. Juhoš J. Dymáček M. Adámek

 

 

 J. Křesťan   T. Strašil

 (S. Škrabal) 

 M. Procházka

 

 Do utkání jsme nastoupili v jedenácti hráčích a nechtěl bych zmiňovat fakt, že jsme málem odjížděli v deseti. I přes tuto skutečnost jsme nastoupili do utkání s odhodláním a touhou po vítězství. Bohužel než jsme se stihli na hřišti srovnat a začít hrát svou hru inkasovali jsem po chybě na půlce první branku. Pak jsme soupeře nepustili k ložené šanci a opět dokázali svou nemohoucnost ve finální přihrávce a koncovce. První poločas skončil s jednobrankovým náskokem domácích a do druhého jsem nastoupili s nadějí bodového zisku. Hra byla vyrovnaná, ale to bohužel na vstřelení branky nestačilo. Po otevření hry jsme inkasovali další dvě rychlé branky a to ukončilo veškerou naší hru, jediným závanem byla střela z 25 metrů kterou na soupeřovu branku poslal Honza Dymáček. Do hry se zapojili i oba hráči ze žáku a to Zdeněk Holas a Standa Škrabal, kteří nám vypomohli ač už měli jeden zápas v nohách a kterým bych chtěl tímto poděkovat.

 Možná si špatně vybavuji ambice týmu, který hrál na podzim fotbal pro radost a potěšení, ale pomatuji si, že ten tým chtěl hrát špici tabulky a momentálně předvádí výkon hluboko pod svou úroveň. Dále drobnost a to u hráčů na které se spoléhá a kteří se omluví hodinu před odjezdem, nebudu je jmenovat, ale nevěřím, že to nevěděli předem.

 A přece jen aby kritiky nebylo moc, chtěl bych poděkovat všem hráčům za odvedený výkon a vyzdvihnout některé hráče i jmenovitě a to Ondru Černého, který zachránil nejeden gól, Pavla Sodomku, který i po tvrdém faulu dohrál utkání až do konce, Honzu Dymáčka který předvedl precizní hru na střední záloze, Marka Procházku který nevzdal v útoku jediný souboj a výkon kapitána Jirky Čermáka bez kterého by byl tento tým v tomto utkání poloviční.

 

 

 

 

 M. Sárkány, T. Slanař, L. Strašil st.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář