Jdi na obsah Jdi na menu
 


23. kolo 22. 5. 2010 Staré Ransko x Štoky

24. 5. 2010

23. kolo 22. 5. 2010 Staré Ransko x Štoky

 

Výsledek: 7 : 2,  poločas: 2:0

Branky: Zvolánek Zdeněk 2, Adámek Martin, Ročárek Michal, Čermák Jiří, Vavroušek Miroslav, Křesťan Zdeněk

 

Rozhodčí: Mošner Josef

 

Sestava: O. Černý

 

 Š. Janáček  P. Sodomka  L. Strašil

 

  T. Křesťan

 

Z. Křesťan M. Vavroušek M. Ročárek

  (T. Strašil)

        

 M. Procházka  Z. Zvolánek

  (M. Adámek)   (Z. Holas)

 J. Čermák

  (J. Křesťan)

 

 V dnešním utkání jsem hostili první celek tabulky a chtěl bych říct s potěšením po minulých výkonech, že dorost ze Starého Ranska umí hrát fotbal, když chce. Sice se opět projevily emoce co na hřišti nemají co dělat, ale po dlouhé době jsem hráli fotbal jako celek jako jeden tým. Soupeře jsem prakticky nepustili první poločas k žádné šanci a když už některý míč prošel skončil v rukavicích našeho brankáře. Ale ani to, že jsme vyhrávali, soupeře měli zatlačeného na jeho polovině nám zřejmě nestačilo a podotýkám, že rozhovory před zápasem asi nemají cenu protože všichni víme na jaké úrovni je umění rozhodčích na našem okrese, tak přesto nedokážeme krotit svoje city a musíme hru vystupňovat až ke rvačce. Nikoho ovšem neodsuzuji, danou situaci nemohu posoudit, kdo koho vyprovokoval.

Pak přišel hvizd, který nás poslal do kabin za stavu 2:0.

 Do druhého poločasu jsme vystřídali, horké hlavy zchladili, některým promluvili do duše a šli do druhého poločasu s vítěznou náladou. Hra se odehrávala ve stejném tempu jako prví poločas a opět pod naší taktovkou. Až na hrubou chybu obrany, které doposud hrála bezchybně a to díky všem čtyřem hráčům, kteří předvedli precizní výkon a kde korunoval výkon Pavla Sodomky. Po chybě jsme inkasovali branku na toto jsem reagovali, že během poločasu jsem naložili soupeři dalších 5 gólů a minutu před koncem bych chtěl poprosit o shovívavost na osobu pana rozhodčího, který rozhodl o pokutovém kopu po faulu, který byl metr od hranice brankoviště. A milosrdný hvizd pana rozhodčího ušetřil našeho soupeře, který před koncem utkání byl odevzdaný a tento zápas ukončil za konečných 7:2.

 Možná jsem minule jmenovitě neroznášel kritiku, ale bohužel jestliže se Adame dozvíš o florbalovém turnaji 07:26 v den utkání neřeknu ani popel, ale bohužel tomuhle nevěřím. Příště bych prosil o fér jednání a omluvit se dostatečně dopředu a toto platí pro všechny. Někteří se neomluvili vůbec ač do týmu chtěli a vzpomínám si, že pro jejich registračku jsem musel letět až do Jihlavy a prosit sekretáře o její vydání, že Petře.

 Dnes nebudu chválit jmenovitě protože fotbal není tenis a Vy jste dokázali, že to tak je a za odvedený výkon děkuji všem co do utkání nastoupili i Ti kteří až do konce seděli na lavičce a podpořili tým v boji o udržení na „bedně“!! Děkuji Vám kluci a doufám, že příští utkání s Herálcem bude probíhat tak jako to dnešní.

  J. Slanař, M. Sárkány

Pozn.: Trénink je v pátek v 17.30 hod. a je domluvený s Perunama!!!


 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

howada

fantomas,28. 5. 2010 8:36

beztak ze prochazla dostal na drzku ale wsichni rikaj ze ne stejne hrat fotbal neumite