Jdi na obsah Jdi na menu
 


Přípravné utkání s Havlíčkovou Borovou

30. 3. 2009
V sobotu 28. 3. 2009 jsme se utkali v přípravném utkání na jaro s dorostem Havl. Borové na umělé trávě ve Žďáře nad S..Výsledek byl 3 : 2 pro Ransko. Poločas 2 : 2, branky Janda F., Ročárek M. a Holcman D..
Utkání bylo vyrovnané, první poločas jsme byli lepší my, druhý poločas soupeř. Toto utkání nám ukázalo, že nám chybí fyzická kondice, kterou bychom potřebovali po celých devadesát minut. Příčinou špatné fyzičky je malá účast na trenincích.  V tomto zápase jsme si chtěli vyzkoušet hru na tři beky, rozehrávku přes beky a též hru čtyřčlené záložní řady s třemi útočníky. S výsledkem je spokojenost, ale herně tam byly i dost velké nedostatky. Hlavně u stopingu míče a mezi první a druhou přihrávkou.
Z mužstva se dostali nad průměr pouze Vavroušek M., Ročárek M., Janda F.. Chtěl bych ještě připomenout velmi dobrý výkon Davida Holcmana, který se vrátil do mužstva a svůj výkon korunoval vítěznou brankou.
Příští trenink bude v sobotu 4. 4. od 13.00 u ZŠ. Důvod: domácí utkání mužů, které začíná 15 : 30 hod. na Starém Ransku.

                                                                          Slanař J., Sárákny M.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář