Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ Sokol Herálec x TJ Spartak Staré Ransko

29. 10. 2008

11. kolo 25.10.2008 TJ Sokol Herálec x TJ Spartak Staré Ransko 3 : 2, pol. 1 : 1, branky - Zvolánek Zdeněk, Procházka Marek, rozhodčí Vavroušek - výborný!!!, žáci - 0 : 1, pol. 0 : 0, branka - Pecina Jan

Sestava: Jašek Lukáš

             Janáček Štěpán, Strašil Luděk, Sodomka Pavel, Vavroušek Miroslav (K)

             Adámek Martin, Dymáček Jan, Křesťan Zdeněk, Procházka Marek

            Zvolánek Zdeněk, Holas Zdeněk

Střídání: Strašil Tomáš

Chyběli: Čermák Jiří (hokej), Janda Filip (Anglie), Havlíček Adam (zranění), Přiklopil Jiří (taneční), Křesťan Tomáš (stěhování)

Nechodí a byli osloveni: Hřebíček Jakub, Hájek Lukáš (ani neodpověděli na SMS!)  

Komentář:

Na toto utkání, které jsme chtěli zvládnout a vyhrát, jsme nakonec odjížděli v 10 lidech!!!! Z toho ještě Vavroušek Mirek hrál se zraněnými zády z předchozího utkání a vydržel se zaťatými zuby 75 minut hry. Nechci se v tom nějak pitvat,  ale i v tomto složení jsme hráli velmi pěkný fotbal. Nebyli jsme horším týmem, ale nezískali jsme ani bod o který jsme přišli až v 90. min. Chtěl bych touto cestou všem hráčům poděkovat a zároveň poděkovat i klukům ze žáků, kteří nás nenechali hrát v 10 lidech!!! Musím se zamyslet nad dalším působením u tohoto mužstva, poněvadž nejsem zvyklý abych musel některé hráče neustále prosit a přesvědčovat o jejich důležitosti. Fotbal je hra kolektivní s pravidly a disciplínou a zároveň odpovědností jednotlivce vůči kolektivu.   

Závěrem bych chtěl klukům popřát, aby si odpočinuli a načerpali síly na zimní přípravu.

                                                               Slanař Jiří a Sárkány Martin

P.S.: V případě zájmu je zajištěna školní tělocvična každý pátek od 17.30 - 19.00 hod. pod vedením Sárkányho Martina a nebo jiné určené osoby starší 18-ti let.

                                                                        Slanař Jiří

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář